inloggen clienten

Zoeken

@JackJasperse:

Tip van de dag

volg ons op twitter
dagtip archief

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Jasperse Praktijkencentrum door het onderstaande formulier in te vullen.

verzenden

Routebeschrijving

Adresgegevens:
Jasperse Praktijkencentrum
Papegaaienburg 50
4386 DA Vlissingen
Telefoon: 0031(0)118-471823
Fax: 0031(0)118-471555
URL: www.jaspersepraktijkencentrum.nl
email: info@jaspersepraktijkencentrum.nl

Vanuit Goes
Na op de A58 het spoor en de brug te zijn gepasseerd, neemt u de 2e afslag rechts (afslag Papegaaienburg), na korte tijd komt u bij verkeerslichten, hier gaat u rechtdoor, dan neemt u de eerste afslag links. Het gebouw rechts van u is Papegaaienburg 50.

Vanuit Middelburg
Rijdend op de Nieuwe Vlissingseweg, richting Vlissingen gaat u rechtsaf (afslag Papegaaienburg). Daarna de 2e afslag rechts (bij de verkeerslichten) en direct links. Het gebouw rechts van u is Papegaaienburg 50.

Vanuit Vlissingen
Rijdend op de Paul Krugerstraat gaat u voor de keersluisbrug linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op (richting Middelburg). Bij de 4e verkeerslichten neemt u de afslag linksaf, deze afslag wordt aangeduid met wegwijzers voor de wijken West-Souburg, Westerzicht, Bossenburg en Papegaaienburg. U neemt de afslag rechts op de 2e kruising (bij verkeerslichten), naar de Wijevlietweg. Direct hierop volgend neemt u de 1e straat links, het gebouw rechts van u is Papegaaienburg 50.

Openbaar Vervoer
Vanaf Middelburg Turfkaai neemt u lijn 58 (bus) naar halte Papegaaienburg.
Vanaf Centrum Vlissingen neemt u lijn 58 (bus) naar halte Papegaaienburg.

Vanaf station "Vlissingen-Souburg" (trein) is het ongeveer 10 minuten lopen. Via de brug en het voetgangers/fietstunneltje, over het Marnixplein, aan het eind hiervan rechts de Noordbeekseweg volgen. Linksaf de Wijevlietweg oplopen. U ziet rechts Papegaaienburg 50.

Contactformulier

Indien u een afspraak wilt maken met een behandelaar of meer informatie wenst, vul dan onderstaande gegevens in. U wordt dan z.s.m. door een van onze assistentes gebeld. Indien U een vraag heeft aan een van onze behandelaars, vermeld deze dan in het memoveld. Een email sturen kan natuurlijk ook naar info@jaspersepraktijkencentrum.nl. Deze wordt dan doorgestuurd naar de betreffende persoon.

Contactgegevens aanvrager:

CAPTCHA Image

De met een * vergezelde velden zijn verplicht.