inloggen clienten

Zoeken

@JackJasperse:

Tip van de dag

volg ons op twitter
dagtip archief

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Jasperse Praktijkencentrum door het onderstaande formulier in te vullen.

verzenden

Suzanne Jasperse; a woman with power

Op maandag 12 oktober spreekt onze chiropractor Suzanne Jasperse op een bijeenkomst van ‘Women with power’ in Middelburg. Tijdens haar presentatie laat Suzanne een ander licht schijnen op gezondheid. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via info@womenwithpower.nl of via het Facebook evenement. Aanmelden kan ook als je niet lid bent van 'Women with power'

Functionele geneeskunde

Woman With Power is een groep van ondernemende vrouwen die geregeld bij elkaar komen om van gedachten te wisselen over uiteenlopende zaken. Tijdens de avond op 12 oktober laat Suzanne Jasperse haar licht schijnen op functionele geneeskunde.

Verfrissende kijk 

Ze toont aan dat wanneer er ogenschijnlijk geen duidelijke oorzaak is voor klachten als nek- en rugpijn, er ook andere manieren zijn om naar het lichaam te kijken. Met praktische voorbeelden en inspirerende casussen geeft ze je een verfrissende kijk op gezondheid.

Meld je snel aan

De avond op maandag 12 oktober wordt gehouden van 19.00 - 20.30 uur bij Two Ladies Like in Middelburg, Korte Geere 20. Geef je op bij info@womenwithpower.nl of meld je aan via het Facebook evenement. De entree bedraagt € 5,00.

 


Meer nieuws