inloggen clienten

Zoeken

@JackJasperse:

Tip van de dag

volg ons op twitter
dagtip archief

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Jasperse Praktijkencentrum door het onderstaande formulier in te vullen.

verzenden

Gratis kennismaken

Lichamelijke klachten? Maak kosteloos kennis met onze praktijk voor chiropractie. (Elke ochtend van 9.00 tot 10.00 uur)

Lichamelijke klachten zijn altijd vervelend. Daar wilt u natuurlijk snel vanaf en dus slikt u wat vaker dan normaal een paracetamolletje. Maar daarmee pakt u de oorzaak van uw klachten niet aan. Ons advies? Kom gewoon eens langs tijdens ons kosteloze Inloopspreekuur, iedere ochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Grote kans dat uw klachten eenvoudig te verhelpen zijn met chiropractie.

Op zoek naar de oorzaak

Herkent u dat? Rug-, nek- en schouderklachten bijvoorbeeld. Of migraine, gewrichtspijnen, evenwichtsstoornissen of maagklachten? Ons eigen lichaam kan veel van deze lichamelijke ongemakken heel goed zelf oplossen. Daar zijn onze behandelingen dan ook op gericht: het stimuleren van de zelfgenezende werking van het lichaam. We bestrijden niet de symptomen, maar pakken de oorzaak van uw klachten aan.

Welkom zonder afspraak

Of chiropractie ook iets voor u is? U ontdekt het tijdens ons Inloop Spreekuur, iedere werkdag van 9.00 tot 10.00 uur. Na een screening van uw klachten hoort u direct of en hoe wij u verder kunnen helpen. Geheel vrijblijvend en het is nog gratis ook. Loop dus niet door met lichamelijke klachten, maar kom langs. Een afspraak maken is niet nodig, u bent van harte welkom. Wilt u eerst meer weten over het Inloopspreekuur van Jasperse Praktijkencentrum. Bel dan 0118 - 47 18 23.