inloggen clienten

Zoeken

@JackJasperse:

Tip van de dag

volg ons op twitter
dagtip archief

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Jasperse Praktijkencentrum door het onderstaande formulier in te vullen.

verzenden

Het geheim zit ‘m in de eenvoud. Jasperse Praktijkencentrum kiest voor een holistische benadering. Die is alles behalve zweverig want het uitgangspunt is helder: de holistische geneeskunde ziet de mens als één geheel. Omdat ons lichaam nu eenmaal geen optelsom is van losse onderdelen.

De specialisten van Jasperse Praktijkencentrum kijken dus niet alleen naar de klacht, maar vooral naar dwarsverbanden en achterliggende oorzaken. Zo kan het dus voorkomen dat u behandeld wordt op een andere plek dan waar het probleem zich manifesteert. Dat u voor uw ogen naar de optometrist gaat en toch bij de chiropractor belandt. Omdat uw oog- of hoofdpijnklachten eigenlijk worden veroorzaakt door een scheve houding. 

Door in teamverband te werken en door gebruik te maken van elkaars expertise zijn de behandelingen gericht en doelmatig. Geen verwijzing om de verwijzing, maar omdat een patiënt met een probleem nu eenmaal snel en effectief geholpen wil worden. Wat is de oorzaak, hoe lossen we het op? Zo simpel kan het zijn.
Korte lijnen, snelle gegevensuitwisseling en vakmanschap zorgen voor de rest. Voor minder behandelingen met een direct resultaat. Helder en duidelijk. Of, zoals Jack Jasperse het formuleert: ‘Je ziet dat het werkt. Mensen gaan beter de deur uit dan dat ze binnen komen.’

Om ervoor te zorgen dat het na de behandeling(en) ook goed blijft gaan is het maken van een plan van aanpak voor de langere termijn meestal verstandig. Desondanks kan het voorkomen dat een klacht eerder terugkomt. In dat geval proberen we u binnen een werkdag te helpen.Praktijkencentrum Jasperse werkt overigens helemaal niet met wachtlijsten. Ook nieuwkomers zijn doorgaans binnen een week aan de beurt. Omdat uw gezondheid telt.