inloggen clienten

Zoeken

@JackJasperse:

Tip van de dag

volg ons op twitter
dagtip archief

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Jasperse Praktijkencentrum door het onderstaande formulier in te vullen.

verzenden

(Baby) Massage

Masseren is waarschijnlijk de oudste vorm van therapie. Al eeuwenlang is massage een waardevolle manier om mensen te laten ontspannen en lichaam en geest te stimuleren zichzelf te helen.

Veel mensen hebben het tegenwoordig druk met werk, gezin, hobby's, zodat ze niet meer aan zichzelf toekomen. De spieren raken verkrampt, er komen lichamelijke klachten en je energie raakt uit balans. Het klopt niet meer. Rianne de Witte-Bezemer (Energiepraktijk Het Klopt) is met haar massagepraktijk aangesloten bij Jasperse Praktijkencentrum en biedt verschillende massagevormen aan om te zorgen dat uw energie weer KLOPT.

De massages zijn gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest. Het verzacht de pijn en stijfheid in spieren en gewrichten. En verbetert de doorbloeding en stimuleert zo de afvoer van afvalstoffen. De rustgevende en herstelbevorderende massage neemt de spanning weg in de spieren en vermindert het stressniveau in lichaam en geest. Dit alles leidt tot een betere gezondheid en gevoel van welbevinden en kan dus prima gecombineerd worden met andere therapieën binnen Jasperse Praktijkencentrum.

Rianne is gespecialiseerd in de volgende massagetechnieken:

  • Ontspanningsmassage
  • Hotstonemassage
  • Kruidenstempelmassage
  • Zwangerschapsmassage
  • Stoelmassage
  • Reiki massage
  • Chinese voetmassage
  • Baby- en zwangerschapsmassage

Ook geeft zij workshops op het gebied van zwangerschaps- en babymassage, zowel individueel als in groepsverband.

Wanneer b.v. rug- of bekkenklachten bij cliënten aanhouden, kan natuurlijk altijd verwezen worden naar de chiropractor of kinesioloog. U bent zo verzekerd van een zo compleet mogelijke zorg.

Voor meer informatie kunt ook terecht op www.het-klopt.nl. Een afspraak kan natuurlijk gewoon gemaakt worden aan de balie van Jasperse Praktijkencentrum of via 0118-471823.