inloggen clienten

Zoeken

@JackJasperse:

Tip van de dag

volg ons op twitter
dagtip archief

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Jasperse Praktijkencentrum door het onderstaande formulier in te vullen.

verzenden

Afspraak is afspraak 

Bij Jasperse Praktijkencentrum geven we onze cliënten graag alle aandacht die ze verdienen. Vandaar dat we altijd ruim de tijd nemen voor onze consulten. We gaan er daarbij wel van uit dat u uw afspraak met ons niet vergeet. We zetten graag op een rijtje welke afspraken we daarover graag met u maken.

Kom op tijd

Consulten en behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak. Heeft u een afspraak gemaakt, wilt u er dan voor zorgen dat u op tijd aanwezig bent in onze praktijk? Wanneer u te laat arriveert, zullen wij het consult moeten inperken of een nieuwe afspraak met u moeten maken; niet alleen wij, maar ook alle volgende patiënten moeten namelijk op u wachten. 

Zeg tijdig af

Indien u verhinderd bent, wilt u ons dit dan tenminste 24 uur van te voren laten weten? Dan kunnen wij kijken of wij nog iemand van de spoedlijst kunnen benaderen om in uw plek te komen. Niet nagekomen afspraken, die wij dus ook niet hebben kunnen invullen met een andere cliënt, zullen wij helaas volledig in rekening moeten brengen. Deze verzuimde consulten kunt u niet indienen bij uw verzekeraar.

Houd een beetje speling

Gezien het feit dat binnen onze praktijk meerdere zeer uiteenlopende behandelingstechnieken toegepast worden en deze technieken sterk kunnen verschillen qua behandelingsduur, kan het voorkomen dat wij het met u afgesproken tijdstip niet exact kunnen nakomen. Hiervoor bij voorbaat onze excuses. In de wachtruimte is gratis koffie en thee en WiFi beschikbaar, om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken.  

Betalen en verzekering

Wij vinden het prettig als u uw consult na afloop direct met ons verrekend. U kunt bij ons pinnen, maar wij accepteren uiteraard ook contante betalingen. De kwitantie, die u direct meekrijgt, kunt u indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. De vergoedingen kunnen per verzekeraar en per pakket verschillen. Uiteraard helpen we u graag met het invullen van formulieren voor uw verzekeraar.

Meer weten?

Uw eerstvolgende afspraak staat vermeld onderop uw nota, vergeet deze niet over te nemen in uw agenda. Mocht u echter toch verhinderd zijn, bel dan 0118 - 47 18 23. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.